Trainer TV van Nispen

Ik stel mij even voor: Marco Huurman

Na jaren recreatief gespeeld te hebben ben ik tot de conclusie gekomen dat ik meer met tennis wil doen. Dit heeft mij doen besluiten om stage te gaan lopen bij Noud van Dam in Noordwijk. Hij heeft de afgelopen maanden veel tijd in mij gestoken, waar ik hem ontzettend dankbaar voor ben. Hij heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik nog enthousiaster over het tennisspel ben geworden maar hij zorgt er dagelijks voor dat mijn kennis toeneemt.

Door deze intensieve begeleiding zijn we tot de conclusie gekomen dat ik een enorme voorsprong heb ten opzichte van andere trainers in opleiding. Dit is ook tot uiting gekomen bij de opleiding. Waar een opleiding normaal twee jaar in beslag neemt, heeft het CIOS er voor gezorgd dat ik de opleiding in 1 jaar mag gaan doen.

Mijn doel is mij te ontwikkelen in een stijl die bij mij en bij mijn toekomstige leerlingen past.
Om u een idee te geven zal ik kort omschrijven hoe ik dit wil gaan bewerkstelligen. Ik let persoonlijk veel op beweeglijkheid, reactievermogen, spiermassa in de benen en in het bovenlichaam. Dit geheel moet passen bij de stijl die een leerling wil gaan ontwikkelen. Ook zie ik graag dat de gehele beweeglijkheid in combinatie met soepel bewegen er voor gaat zorgen dat er geen blessures gaan ontstaan. Daarnaast schenk ik aandacht aan ademhalingstechnieken en wil ik er voor gaan zorgen dat iedereen mentaal gaat groeien. Hiermee zal niet alleen het tennisspel verbeteren maar is er tevens bewezen dat het functioneren op ieder vlak aanzienlijk vooruit gaat.
Ik kijk met veel enthousiasme uit naar het komende seizoen zodat we er samen voor kunnen gaan zorgen dat het een groot succes gaat worden.

Met sportieve groet,
Marco (M  06-48079979)

Dus willen jullie je tennis skills verbeteren? Of ga je beginnen met tennis en wil je graag les? Wij staan voor u klaar. U kunt telefonisch contact met ons opnemen. Uiteraard dient u wel lid te zijn van de tennisvereniging. Voor 1e en 2e jaars senior leden heeft de vereniging een speciaal lidmaatschap inclusief lessen. 

Voor verdere info of aanmelden kunt U kunt ons altijd bellen of mailen: [email protected]