Afhangsysteem

Onze vereniging maakt gebruik van een digitaal afhangsysteem. Je kunt reserveren met de Club app of direct op het afhangbord met pasjes. Het reserveren kan vanaf 4 uur voordat je wilt gaan spelen. De reservering moet 15 minuten vooraf met één van de spelerspassen bevestigd worden op het afhangbord in het clubhuis. Gebeurt dit niet dan komt de reservering te vervallen.

Let op!: Probeer zoveel mogelijk op de hele en halve uren en aansluitend te reserveren!

Baan reserveren met de Club app

Baan reserveren
Vanuit de Club app kan je vooraf een baan reserveren. Kies “Spelen” onderaan in de app. Je ziet nu overzicht van alle banen en reserveringen. Een rondje met een streep betekent dat de baan niet gereserveerd kan worden. Het plusje betekend dat de baan vrij is. 

Zodra je een plusje drukt, kom je op de volgende pagina waar je alle informatie kan invullen. Door op ‘Speler toevoegen’ te drukken, kan je in de ledenlijst zoeken naar een speler.

Na het toevoegen stel je de Begin tijd in. Druk hiervoor op “Begin” om de tijd in te stellen. Na invoeren van de tijd druk je op “Reserveren” en ben je klaar.

Na de reservering krijgen jij en alle medespelers een email met de gegevens van de reservering. 

Reservering wijzigen
De reservering is tussentijds nog te wijzigen. Kies hiervoor het vakje van je reservering en wijzig de gegevens. Na de wijziging krijgen jij en alle medespelers een email met de gegevens van de gewijzigde reservering. 

Baan reserveren met je KNLTB clubpas

Baan reserveren
Via het afhangbord op de vereniging kan afgehangen worden met de KNLTB pas. Dit gaat als volgt:

  1. Druk op de oranje knop ‘Start
  2. Druk op de knop ‘Baan afhangen
  3. Haal je KNLTB-ledenpas door de paslezer aan de rechterkant van het afhangbord.
    Let op: Je moet je het pasje met de magneetstrip LINKS houden
  4. Druk op de knop ‘Speler’ als je met een lid gaat spelen en haal de KNLTB-ledenpas van je medespeler/tegenstander door de paslezer van het afhangbord. Herhaal dit eventueel tot je reservering compleet is.
  5. Druk op de knop ‘Oké, kies nu een baan’.
  6. Selecteer de gewenste baan en bevestig je keuze.
  7. Klaar – je kunt nu gaan spelen!

Nog niet duidelijk? Klik dan hier voor een korte handleiding met foto's